Is jouw bedrijf actief in de horti-business en zoek je een medewerker voor een gespecialiseerde of hogere functie?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in functies in de nationale en internationale tuinbouwsector (sierteelt & AGF). We helpen onze klantengroep bij alle voorkomende functies: van teeltspecialisten tot logistiekmanagers en van directieposities tot accountmanagers.

Lutgo Recruitment helpt je graag om de juiste kandidaat te vinden.

Waarom Lutgo Recruitment:

Onze aanpak in 4 stappen:

Kennismaken met de opdrachtgever

We komen langs op je bedrijf voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek horen en ervaren we wat voor type bedrijf het is en welke cultuur er heerst. We nemen de vacature door en vragen door over taken, plek in de organisatie, gewenst persoonskenmerken en bijzonderheden behorende bij de functie. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de verstrekte informatie. Aan de hand van dit gesprek stellen we een vacatureschets op.

Werven & Selecteren

Aan de hand van de vacatureschets en de zoekcriteria doorzoeken we onze eigen kandidatendatabase en netwerk.
Mogelijke kandidaten polsen we of ze open staan voor een overstap. Daarnaast plaatsen we de vacature op onze website en social media kanalen.

Tijdens een intakegesprek nemen we uitgebreid te tijd om kandidaten te snappen, te doorgronden en te beoordelen.
Dit ten aanzien van de functie, bedrijfscultuur, arbeidsmarkt en persoonlijke kenmerken en ambities.

Alle kandidaten maken een Belbin Teamroltest. Deze persoonlijkheidstest nemen we mee in de beoordeling van de kandidaat.

Uitgebreid testen van kandidaten is mogelijk. Hiervoor werken we samen met de Westlandse ondernemer Hans Den Hoedt.
Met zijn bedrijf Perspectief Personeelsanalyse kan hij elke vraag op het persoonlijk vlak testen en in adviseren.
Zie www.perspectiefpersoneelsanalyse.nl

Op verzoek kunnen we aanvullend referentieonderzoek doen. Dit in overleg met de kandidaat.

Introductie en eerste kennismaking

Alleen kandidaten die goed passen bij het bedrijf en voldoen aan de zoekcriteria stellen we voor aan de opdrachtgever. De introductie onderbouwen we met een toelichting in de mail. De opdrachtgever beslist of hij de voorgestelde kandidaat wil spreken.

Lutgo Recruitment regelt een afspraak tussen kandidaat en opdrachtgever. Als de opdrachtgever het goed vindt schuift de consultant van Lutgo aan bij het gesprek. Na afloop is er met de kandidaat en de opdrachtgever terugkoppeling op het gesprek.

Eventuele vervolg gesprekken worden in overleg geregeld door Lutgo Recruitment.

Bemiddeling & nazorg

Lutgo Recruitment begeleidt het proces om tot een goede overeenkomst te komen. Hierin hebben we een adviserende rol. Uiteindelijk bepalen de kandidaat en de opdrachtgever samen of ze het eens kunnen worden over de arbeidsvoorwaarden.

Nadat de kandidaat gestart is hebben we contact met de kandidaat en de opdrachtgever. Indien gewenst komen we langs om de voortgang te bespreken.