De tuinbouwketen draait op volle toeren. Er is veel werk en daarmee behoefte aan goede medewerkers. Maar hoe kies je de juiste functie of werkgever? Wij kunnen je helpen. Bij ons sta je centraal en kijken we samen welke baan het beste bij je past. Of je nu starter bent of een volgende stap wil zetten in je carrière. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Hoe werken wij?

Onze werkwijze in 5 stappen.

Intake gesprek

Aan tafel nemen we uitgebreid de tijd om jou goed te leren kennen. Jouw ervaring, talent en ambitie is de basis van een succesvol traject.

Karaktertest

We testen jouw karakter om ook op basis van jouw persoonlijkheid de juiste baan te kunnen vinden. Deze test neemt 20 minuutjes in beslag en kan je thuis op de computer maken. De uitslag bespreken we aan tafel.

Profielschets

Vanuit alle input wordt er een profielschets gemaakt met bijbehorend functie profiel.

Analyse

Gezamenlijk analyseren we jouw profiel t.a.v. kansen in de arbeidsmarkt. Welk type bedrijven passen bij je en voor welke functies heb je de juiste competenties.

Bemiddeling

In overleg met jou leggen we je profiel voor bij onze opdrachtgevers. Tijdens de sollicitatieprocedure word je door ons bijgestaan. Ook nadat je gestart bent houden we contact.

Door onze jarenlange ervaring in de sector weten we dat passie, gedrevenheid en goede werkgeversrelaties essentieel zijn voor een succesvolle match.  Het is ons doel om jouw ambities om te zetten in het vinden van de juiste uitdaging bij een passende werkgever.

Klinkt dit goed? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie.

Je inschrijven bij ons kan altijd. Ga naar inschrijven op de home page.
Heb je interesse in een vacature reageer dan via de site.